+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Zámecký penzion Rotunda Recenzje

Ocena hotelu

84%
Bardzo dobrze

by 113 reviews

  • Personel

    91%
  • Czystość

    88%
  • Wyposażenie

    84%
  • Komfort

    77%
  • Cena

    83%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Petr Borecky

rodzina ze starszym dzieckiem, 4.7.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • V hoteli sme videli mačku a na chodbe bolo vyrazne citit mačaci moč. Inak izba bola cista.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

František

grupa przyjaciół, 14.6.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • Příjemné posezení na dvoře. Vstřícný postoj k požadavku dřívější snídaně!!!

  • Není možnost stravování, spíše večeře. Sami píšete - co se vám v hotelu nelíbilo tak v HOTELU by měla být restaurace.

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lucie

grupa przyjaciół, 13.6.2018

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Krásný výhled, příjemný personál . Mohu jen vřele doporučit

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Joska

para, 13.5.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
90 %
  • Absolutní klid.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lukáš

podróżujący w pojedynkę, 8.5.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Penzion leží na místě s parádním geniem loci. Z jedné strany břeclavský pivovar, z druhé strany zřícenina zámku, ze třetí strany zřícenina mlýna a ze čtvrté strany příroda s náhonem, ve kterém večer pěkně skřehotaly žáby :-) Samotné místo je v klidné části, takže nemusíte mít strach z hluku. Samotný pokoj byl hezký, dobře vybavený (stůl, židle, skříň, TV, noční stolky s lampičkou). Koupelna je adekvátní, ale ten poměr velikosti sprchového koutu k zbylému prostoru je úsměvný :-)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Lenka

rodzina ze starszym dzieckiem, 8.5.2018

Žďár nad Sázavou Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Před příjezdem do penzionu jsme potřebovali vyřešit některé věci telefonicky. Personál byl velice milý, ochotný, poradil, co jsme potřebovali vědět. Po příjezdu nás čekalo velice milé přivítání, úsměvy personálu nás provázely po celé tři dny našeho pobytu. Prostředí penzionu je nádherně zvolené, hned vedle se nabízí pohled na Břeclavský zámek, blízko je i hřiště pro děti. Pokoje jsou velice vkusně a jednoduše zařízeny, všude čisto. Hosté mohou posedět i venku, vše perfektně zařízeno. Cokoli jsme potřebovali půjčit - vývrtku na víno, pálky na stolní tenis, hrníčky - nebyl problém. Asi největší dojem na nás zanechal osobní přístup k hostům. Rádi doporučujeme ostatním.

  • Co se týká personálu, služeb, komfortu, nemůžeme vytknout naprosto nic.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Miloš Koutný

para, 29.4.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Dobré jídlo a příjemný personál. Prostředí a ubytování je moc pěkné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 2.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.2.2018

English

  • Cena ogólna
56 %
  • Horrible breakfast! Tea water wasn't hot and coffee was weak.

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Zámecký penzion Rotunda replied to this review.
Kávu si hosté připravovali sami, tudíž si slečna mohla sílu kávy zvolit jakou chtěla.
Ohřev vody se vypíná při 100 stupních.
Čistotu pokoje hodnotila asi až po svém odjezdu, kdy na pokoji byl neskutečný nepořádek.

Katerina

podróżujący w pojedynkę, 8.12.2017

Wakefield Spojené království

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Penzion i jeho umístění v prostorách zámku se mi líbilo, pokoj byl pěkně zařízený, čistý a celkově jsem byla s ubytováním spokojená. Doporučuji všem, kteří mají rádi stylové bydlení.

  • Nelíbilo se mi vybavení koupelny, měla zbytečně velký prostor na sprchu a malé umyvadlo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 10.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Skoro vše perfektní:-)

  • V pokoji chyběla šatní skříň.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • Zajímala by jsem se o to, jakou formou je zajištěno topeni? Bylo v pokojích chladněji, teď to nebylo potřeba řešit, ale nevím jak tam je když by jsem se chtěla ubytovat v zimních měsících. Ubytování se mi líbilo.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Zámecký penzion Rotunda replied to this review.
jelikož jsme v památkové zóně, vytápění je možné pouze el.přímotopy!